onsdag 11. april 2012

DURANCE

 LITT INSPIRASJON TIL VÅRRENGJØRING.......


Durance holder til i hjertet av Provence, i landsbyen Grignan, omgitt av gamle trøffelmarker, blant eiketrær og blomstrende lavendel. 



Durance har utviklet en vaskeserie for tekstiler basert på tradisjonelle oppskrifter fra Provence. Tekstilvasken er miljøvennlig med mer enn 90% naturlige ingredienser og er 90% biologisk nedbrytbar. Klær og sengetøy blir rent og velduftende. Såpen er ikke tilsatt fosfat og den er effektiv mot flekker. Passer både til maskinvask, håndvask og kan brukes på ull og silke. Etterlater en mild duft av blomster dannet av deres egen duftmaker i Grasse, Provence. Dette gir tøyet en frisk duft av sommer. 

Durance har basert husproduktene sine på gamle tradisjonelle oppskrifter, og dufter fra Provence. Duftene er laget av deres egen parfymemaker i Grasse, Provence. I husserien finnes husvask, oppvask og kalkfjerner. Husvask og oppvask er basert på en base av 95% naturlige ingredienser og er 95% biologisk nedbrytbar. Kalkfjerneren er 100% naturlig og er 100% biologisk nedbrytbar.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar